Комплекс Македонско Село

Historic Site
3.5
Dựa trên 5 đánh giá

Đánh giá

Он
Онур П
33 month ago
Ми се дооадѓа многу само многу е далеку..
Er
Erkan M
40 month ago
A must go place if you like historic architecture. The place is newly built so it is not an old town. Only the road that takes you here is quite dangerous since it is a single lane.
Zl
Zloy B
46 month ago
Reconstructed houses are ok, but nothing special. Don't waste your time coming here
Sa
Sanja K
52 month ago
Комплексот е убаво направен, но автентичноста и историјата не треба само однадвор да се прикажува, туку и одвнатре. Треба да има влез во секоја куќа, а не да бидат претворени во хотелски соби.
Va
Vasko S
53 month ago
Одлично место за дружење. Носете пари зошто не секогаш им работи пос терминалот за картички.