Канела (Лептокарија)

Dessert Shop
0.0
Dựa trên 1 đánh giá

Đánh giá

in
ind o
127 month ago
Тортите се веќе долга традиција на оваа слаткара! Но мене покрај нив највеќе ми се допаѓа cheese cake-от колаче (кое што има и вишни) Пробајте го:)
  • North Macedonia, GPS: 42.00399,21.39919